Disclaimer

Inhoud
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene doeleinden. Hoewel de grootste zorg is besteed aan de juistheid en actualiteit van de informatie, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. We kunnen geen garanties afgeven aangaande de compleetheid, juistheid, betrouwbaarheid, geschiktheid en beschikbaarheid van de informatie, en kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade – direct en indirect – of die het gevolg is van het gebruik van de informatie. Het gebruik hiervan geschiedt puur op eigen risico.

Hyperlinks naar websites van derden
Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden die niet onder invloed van HV Partners staan. Wij hebben geen invloed op de aard, inhoud of beschikbaarheid van die websites. De opname van een hyperlink naar een website betekent niet per se dat HV Partners achter de inhoud van deze website staat.

Beschikbaarheid
HV Partners spant zich tot het uiterste in deze website bereikbaar en functioneel te houden. HV Partners geeft echter geen garanties en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de tijdelijke niet-bereikbaarheid of niet-beschikbaarheid van de website door al dan niet technische oorzaken die buiten onze macht liggen.

Veiligheid
HV Partners doet alles wat redelijkerwijs verwacht mag worden om deze website virusvrij te houden. HV Partners geeft echter geeft geen garanties en aanvaardt geen aansprakelijk voor de veiligheid van de website.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact opnemen met HV Partners door een e-mail te sturen naar info@hvpartners.nl.