HV Diensten, méér dan schoonmaak

Als allround schoonmaakbedrijf verricht HV Partners alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in en om uw gebouw – van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistische schoonmaakwerkzaamheden en aanverwante diensten. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van alle voorkomende vloeronderhoudswerkzaamheden van harde tot zachte vloeren, het verzorgen van glasbewassingwerkzaamheden zowel traditioneel als met behulp van het Osmose systeem, het verzorgen van afvalmanagement etc. etc..


Eén adres voor al uw schoonmaakdiensten

Door de veelzijdigheid van ons dienstenpakket kunnen we fungeren als uw enige leverancier op schoonmaakgebied. Dat heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste profiteert u van één aanspreekpunt voor al uw schoonmaak. Ten tweede kunnen wij daardoor alle schoonmaakservices optimaal op elkaar afstemmen. Daardoor kunnen we niet alleen beter, maar ook efficiënter te werk gaan.


Schoonmaak is maatwerk

Kenmerkend voor onze dienstverlening is de hoge mate van klantgerichtheid. Wij kunnen u altijd een oplossing op maat aanbieden, naadloos afgestemd op uw behoefte. Of die nu bestaat uit één schoonmaaktaak, een basispakket of uitgebreid pakket schoonmaakdiensten. En als uw behoefte opeens verandert, veranderen wij razendsnel met u mee.