HV Kwaliteit, kwaliteit in schoonmaak

Bij HV Partners staat kwaliteit voorop. Die kwaliteit is het resultaat van onze minutieuze aandacht voor details, die opgeteld een groot verschil maken. Ons oog voor detail gaat nooit ten koste van onze aandacht voor het geheel. Sterker nog, dat houden we daardoor juist altijd haarscherp op het netvlies.


De schoonmaker als belangrijkste bedrijfskapitaal

Onze kwaliteit is natuurlijk geborgd in protocollen en in procedures. Maar meer nog ligt ze besloten in de vakkundigheid en de gedrevenheid van onze 150+ schoonmaakmedewerkers. Een vakkundigheid die verkregen is door opleiding, ervaring. En die gedrevenheid is het gevolg van het plezier, dat onze schoonmakers in hun werk hebben én de waardering die ze daarvoor krijgen.


Méér kwaliteit voor een marktconforme prijs

De kwaliteit die wij leveren kent eigenlijk geen plafond. Uw schoonmaakbudget waarschijnlijk wél. Daarom streven wij naar een optimale balans in prijs en kwaliteit. Het reduceren van uw schoonmaakkosten is een kunst die wij meester zijn. Maar daarin beknibbelen we niet op kwaliteit. Nooit. Daardoor kunnen we een hogere kwaliteit bieden voor dezelfde prijs dan onze concurrenten.