HV Partners, uw partner in schoonmaak

HV Partners is een middelgroot landelijk schoonmaakbedrijf, gevestigd in Hilversum. Van daaruit bedienen we opdrachtgevers uit alle windstreken met ons compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten.


Strategisch partner in schoonmaak

HV Partners heet niet voor niets ‘Partners’; wij zien onszelf niet louter als de uitvoerder van uw schoonmaakwerk, maar als uw strategisch partner in schoonmaak. Binnen dat partnerschap zien wij het als onze taak u te voorzien van een kwalitatieve, kostenbesparende schoonmaakoplossing. Een partnerschap, dat is gebaseerd op respect en vertrouwen; zaken waar wij niet licht aan tillen.


Méér dan zuiver schoon

Zorgen voor een schone omgeving. Dat is wat wij doen. En die zorg gaat verder dan de zorg voor uw bedrijfsomgeving. Daarom gebruiken wij enkel milieuvriendelijke schoonmaakproducten en proberen wij bij het schoonmaken zo veel mogelijk water en energie te besparen. Behalve het milieu staat ook de mens centraal in ons beleid. Dat uit zich onder meer in ons sociaal personeelsbeleid, dat ook gebaseerd is op onze 'duurzaamheidparagraaf'.