HV partners hilversum Team werknemers schoonmaak is mensenwerk

Onze meer dan 150 vakkundige schoonmakers beschikken over een gerichte opleiding en ruime ervaring in de schoonmaakbranche. Daarbovenop bezitten ze stuk voor stuk de eigenschappen, die nodig zijn om samen een hecht schoonmaakteam te vormen. Want schoonmaken is teamwork, zeker wanneer het op grote schaal gebeurt.

Daarnaast kent het hoofdkantoor in Hilversum Zuid o.a. een Office Manager, Financieel Administrateur, HR Manager, Communicatie Manager, Kwaliteitsmedewerker, Rayon Manager, Project Medewerker, Financieel Directeur en een Accountmanager Sales. Zij werken ter ondersteuning van klantactiviteiten en medewerkers om het volledige bedrijfsproces zo goed en effectief mogelijk te laten verlopen.


Waardering voor schoonmakers

Schoonmaakwerk is mensenwerk. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom krijgen de schoonmakers binnen onze organisatie de waardering die zij verdienen – in de vorm van aandacht voor hun gezondheid, veiligheid en welzijn, door hen te motiveren en perspectief te bieden. Die waardering zorgt ervoor, dat zij hun werk met plezier doen. En wie genoegen schept in zijn werk, werkt nét even beter. Dat zult u al snel merken, als u met ons in zee gaat.


Schoonmaak beter en efficiënter

De schakel tussen u en het schoonmaakteam is de rayonmanager, uw vaste aanspreekpunt. Hij heeft de beschikking over een vaste groep op elkaar ingespeelde schoonmakers. Zijn voornaamste taak is het coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden. Verder zoekt hij voortdurend, samen met u, naar manieren om de schoonmaak binnen uw organisatie nog beter en efficiënter te laten verlopen.