Hekelveld 8, Amsterdam 1012 SN

(+31) 020 8029 000

Welkom!

Wat is hollandsche verbinding spartners?

Hollandsche Verbindings Partners is een partij die er voor de ondernemer is. Wij willen ondernemers verbinden met hun behoefte waar wij zelf de oplossingen voor hebben gecreëerd. Wij hebben ons gespecialiseerd met eigen unieke strategieën waar we jaren onderzoek voor hebben gedaan en dit toe hebben gepast in de praktijk. Wij bieden oplossingen aan op het gebied van rendement en vermogensgroei, unieke marketing strategieën voor uw bedrijf, op maat gemaakte verkoop strategieën voor uw bedrijf, een energietak waar we de beste prijzen voor onze klanten uit onderhandelen en verduurzaming van uw bedrijf/huis. Wij hebben voor elke tak uitvoerig onderzoek gedaan en op basis daarvan strategieën en producten/diensten ontwikkeld van een zo hele hoge kwaliteit. Door ons uitvoerig onderzoek kunnen we achter ons woord staan door middel van garanties bij bijvoorbeeld uw online marketing campagnes, waar wij een garantie kunnen geven voor het resultaat wat daarbij past. Voor wat betreft het groeien van uw vermogen is het ontzettend belangrijk ervoor te zorgen dat u aan de juiste kant zit van vraag en aanbod. Kijk bijvoorbeeld naar de woningmarkt, gezien de vraag en aanbod zo erg uit elkaar liggen. Kan je hier verantwoord rendement mee behalen, door bijvoorbeeld mee te doen met de ontwikkeling van huizen/panden. Daarnaast zitten we natuurlijk ook in een schommelige energiemarkt, waarbij wij de taak voor ons zelf hebben opgenomen om het beste voor ondernemers er uit te halen en dit aan te bieden. Daarnaast is duurzaamheid de rode draad van ons verhaal waarin wij ook ondernemers helpen met hun duurzaamheid denk hiermee bijvoorbeeld aan zonnepanelen, waarin wij de markt hebben onderzocht en de beste prijs kwaliteitsverhouding voor ondernemers hebben gevonden. Wij zijn hiermee een one stop, shop voor ondernemers, waarin we steeds meer oplossingen zullen bieden voor de hedendaagse “problemen”.

WIJ BIEDEN oplossingen aan op het gebied van
rendement en vermogensgroei.

ONS DOEL

Wij willen de ondernemer compleet ontzorgen, wij hebben een groot netwerk opgebouwd in elke branche. De hedendaagse ondernemer heeft te veel onderwerpen aan zijn hoofd dat hij/zij bijna niet meer aan ondernemen toe kan komen, wij zullen hierin de ondernemers helpen zodat ze weer kunnen gaan ondernemen.


Wij zullen de ondernemers helpen middels uniek ontworpen marketingstrategieën die verfijnd zijn op de verschillende behoeftes van het bedrijf, daarnaast hebben ondernemers altijd vaste kosten die wij middels ons netwerk flink naar beneden kunnen trekken zodat er meer ruimte is voor het ondernemen, daarnaast als je middels de kosten besparende producten/diensten meer geld overhoudt waarbij onze marketingstrategieën hebben gezorgd voor meer omzet, is het ook verstandig te kijken naar hoe we dat geld kunnen laten groeien op de bank levert het nagenoeg niks meer op hedendaags.


Wij willen dat u als ondernemer compleet ontzorgt bent. Dit zorgt er ook voor dat zodra u alles bij ons hebt ondergebracht u voor al u zaken maar 1 aanspreekpunt heeft die alles voor u regelt zodat u gewoon weer kunt doen waar u goed in bent, namelijk lekker ondernemen.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Ontdek Ongekende Groei: Meer Klanten en Omzet Start Hier

NEEM CONTACT OP

Wilt u graag meer informatie over onze projecten of waar we u allemaal bij kunnen helpen? vul dan het contactformulier in en laat u vrijblijvend informeren. Wij komen indien gewenst ook graag bij u langs ter kennismaking en u te informeren.
Ook bent u uiteraard altijd welkom bij ons op kantoor! De koffie staat klaar!