Voor wie is investeren in grond interessant ?

U vraagt zich waarschijnlijk af of het investeren in grond ook bij u past, het antwoord daarop is: ja. De tijd dat dit alleen was weggelegd voor pensioenfondsen, banken en verzekeraars is voorbij. Zij hebben jaren met grond een goed rendement kunnen maken en doen dat nog steeds. Hollandsche Vastgoed Partners maakt het voor iedereen mogelijk om ook te investeren in grond het maakt dus niet uit of u belegger, gepensioneerde, ondernemer of spaarder bent. De kavels worden namelijk op maat gemaakt en vrij op naam geleverd zonder verborgen kosten.


Bij Hollandsche Vastgoed Partners doen we bij elke aankoop, een gepast aanbod op maat. Wij begrijpen dat elke investeerder een andere behoefte heeft en denken hierbij volledig met u mee. Wij bieden uitsluitend proposities aan waar wij volledig achterstaan. Wij gaan op zoek naar de unieke projecten in de markt met een hoge potentie, alleen deze projecten bieden wij in de markt aan. Na uw aankoop van een stuk grond houden wij u goed op de hoogte zodat u altijd weet wat er speelt en waar u aan toe bent. Onze werkwijze sluit hier dan ook compleet op aan waarbij transparantie voorop staat.

Onze werkwijze

Uw interesse is gewekt! Samen met uw persoonlijke adviseur is er een uniek aanbod op maat gemaakt maar wat gebeurd er dan? De werkwijze van Hollandsche Vastgoed Partners is als volgt, Nadat uw persoonlijke adviseur alles van A tot Z met u heeft doorgenomen wordt er een koopovereenkomst opgesteld om de afspraken met u vast te leggen. Uw koopovereenkomst wordt doorgestuurd naar onze notaris, die alle benodigde notariƫle handelingen uitvoert om te zorgen voor een vlekkeloze passering van de kavel op uw naam. Zodra deze handelingen zijn afgerond behoort de kavel tot uw wettelijk bezit.

20

proposities

332

TEVREDEN KLANTEN

18000 M2

aan percelen

WIJ, U en Waarom

HV Partners is een jong bedrijf met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedbranche. De eigenaren hebben hun sporen in het verleden verdiend door bij verschillende, gerenommeerde vastgoedbedrijven te hebben gewerkt. Door onze expertise en ons gedegen netwerk zijn wij uw partner op vastgoed gebied.

 

Wij helpen u graag bij het aangaan, of het uitbreiden van, uw vastgoedportefeuille. Door u vrijblijvend te informeren en mogelijkheden af te stemmen op uw wensen zijn wij ervan overtuigd dat het investeren in vastgoed voor een ieder mogelijk is. Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan willen wij u graag bezoeken om u hierover te informeren.

Ook bent u uiteraard altijd welkom op ons kantoor in Heemskerk.

Investeerders profiel

Het plangebied ligt in de stadsrandzone van Tilburg Noord. Het wordt globaal begrensd door de Burgemeester Bechtweg (tangent) aan de zuidzijde, de Zwaluwstraat aan de westzijde en de bosschages Hazennest-oost aan de oostzijde. Het ontwerp plan biedt ruimte aan grootschalige logistieke activiteiten, waaraan in de logistieke topregio Tilburg-Waalwijk behoefte is. Op dit moment is er in de regio namelijk een grote aanhoudende vraag vanuit de markt naar (zeer) grootschalige logistieke kavels, terwijl het concrete aanbod beperkt is.
Bron: Gemeenteblad Tilburg

Waarom investeren in grond?

  • De vraag naar grond blijft stijgen.
  • Winst op grond is belastingvrij en wordt in box 3 belast.
  • Grond is tastbaar.
  • Grond is vrij verhandelbaar.
  • Grondprijzen zijn nauwelijks conjunctuurgevoelig.

NEEM CONTACT OP

Wilt u graag meer informatie over onze projecten of waar we u allemaal bij kunnen helpen? vul dan het contactformulier in en laat u vrijblijvend informeren. Wij komen indien gewenst ook graag bij u langs ter kennismaking en u te informeren.
Ook bent u uiteraard altijd welkom bij ons op kantoor! De koffie staat klaar!